Ранні сорти сої під раундап від ВІКОЛ-АГРО

Ранні сорти сої

ТОВ “ВІКОЛ-АГРО” пропонує широкий асортимент ранніх сортів сої. Даний вид бобових культур ідеально підходить для вирощування в Україні. Наші ранні сорти сої мають високу врожайність, стійкість до посухи та хвороб, а також хорошу адаптивність до різних кліматичних умов. Засіваючи поля ранніми сортами сої від нашої компанії Ви отримуєте високу врожайність, навіть в умовах несприятливої погоди. Саме тому, ранні сорти сої, представлені в асортименті нашої компанії, підходять для вирощування в різних регіонах України.

Купити ранні сорти сої під раундап

Ранній сорт сої під раундап – це не просто насіння, це майстерно розроблена стратегія для успіху Вашого агробізнесу. До такого типу сортів відносяться:

Сорт Ultra

Ранній сорт сої Ultra має термін дозрівання 90-95 днів. Це означає, що він може дати урожай навіть в умовах короткого і прохолодного літа. Даний вид бобових може стати абсолютно-надійним попередником для озимих культур. Головна особливість даного типу сорту – це максимальна адаптивність до несприятливих умови вирощування. Унікальна комбінація врожайності, стійкості до висипання та ранньої зрілості робить сорт сої Ultra гарним вибором для посіву та вирощування в сучасній аграрній сфері.

Ранній сорт сої Ультра (Ultra) від ВІКОЛ-АГРО
Ранній ультраскоростиглий сорт сої Аполло (Apollo) від ВІКОЛ-АГРО

Сорт Apollo

Сорт сої Apollo вважається ультраскоростиглим з вегетаційним періодом до 87 днів. Врожайність становить 30-38 ц/га, що є високим показником. Високопродуктивна, стійка до хвороб і посухи бобова культура ідеально підходить для вирощування в нашій країні. Сорт Apollo стійкий до вилягання – хороший вибір для вирощування сої в районах де бувають сильні вітри. Соя проявляє невибагливість до температурних умов – має високу здатність переносити холод та засуху. Її можна вирощувати як за звичайною технологією, так і методом no-till (метод мінімізації обробки ґрунту). Головна перевага Apollo – стійкість до раундапу.

Ранні сорти сої – сорт Histar

Соя сорту Histar також є ранньою бобовою культурою, вегетація якої складає до 95 днів. Бобова культура гарно кущиться та має високу врожайність – майже 40 % стручків мають по 4 боби. Стійкість до посухи та холоду забезпечує стабільно-високу врожайність та успіх Вашої справи. Також, Histar стійки до хвороб. Сорт сої має високий вміст протеїну незалежно від кліматичних умов та типу грунту. Він рекомендований для вирощування у всіх кліматичних зонах України. Сорт також здатний до гілкування, що забезпечує підвищення урожайності.

Ранній сорт сої -  Histar | ТОВ "ВІКОЛ-АГРО"
Ранній сорт PS 0035 NR2| ТОВ "ВІКОЛ-АГРО"

Сорт PS 0035 NR2

Ранній сорт сої PS 0035 NR2 – це високоякісний та інноваційний генетичний варіант, який приносить вражаючі результати у сільському господарстві. Його особливості роблять даний сорт відмінним вибором для вирощування навіть у найвимогливіших умовах. Соя PS 0035 NR2 має високу врожайність та стійкість до небажаних умов – холоду та посухи. Генетичний потенціал даного сорту дозволяє досягати високих результатів врожайності, не залежно від температурного режиму. Сорт має високий вміст протеїну (до 42%) і стійкість до хвороб.

Ранні сорти сої – сорт S0009-M2

Сорт сої S0009-M2 – ультрастійкий до погодних умов. Висока врожайність гарантується при різних видах агрокліматичних умов – стійкий до посухи та максимальної спеки. Соя S0009-M2 має також стійкість до фітофтори завдяки новітньому геному Rps6 (є однією з ключових додаткових ліній захисту проти патогенних грибів, які можуть завдати шкоди посівам). Вегетаційний період сорту – 92 дні. Підходить для вирощування на всіх типах грунтів.

Ранній сорт S0009-M2 | ТОВ "ВІКОЛ-АГРО"
Ранній сорт сої Канзас від ВІКОЛ-АГРО

Сорт Канзас

Новинка від ТОВ “ВІКОЛ-АГРО” – сорт Канзас. Поєднує в собі високий потенціал врожайності та стійкості до негативних зовнішніх факторів. Період дозрівання – 90 днів. Відрізняється від інших сортів високою посухостійкістю та жаростійкістю. Висота стебла 90-115 см, діаметр – 12 мм. Сіється на глибину 4 см на легких ґрунтах і 2 см на важких ґрунтах, міжряддями 15 см x 30 см, спосіб посіву вузькорядний 7,5 см, що становить пневматичними сівалками та зерновими з СЗТ – 3, СЗУ – 3, СЗ -3, СЗА -3, СПГ-6 МФ, а також точними сівалками. Соя Канзас адаптивна, пластична та вологостійка. Вміст протеїну 40-41%. Доступна до замовлення.

Для того, щоб отримати детальну консультацію з вибору сої, яка підійде саме у Вашому регіоні, зверніться за номерами вказаними на сторінці контакти. Купити ранній сорт сої під раундап – це рішення для справжніх професіоналів. Обирайте якість, обирайте успіх з ТОВ “ВІКОЛ-АГРО”!

Приєднуйтеся до нас на Facebook!