Стигла пшениця на полі | ВІКОЛ-АГРО

Насіння с/г культур

Насіння с/г культур – це один з найважливіших компонентів сільського господарства. Воно є основою для вирощування зернових, технічних, кормових і інших культур. Насіння с/г культур можна купити на нашому сайті. Ми пропонуємо нашим клієнтам якісне насіння за середньою ціною на ринку.

Категорії сільськогосподарського насіння

Насіння ярих культур – висівають навесні, після сходу снігового покриву. Ярі культури, як правило, мають більш короткий вегетаційний період, ніж озимі культури, і дають урожай влітку або восени. До ярих культур належать:

Озимі культури – висівають восени, до настання заморозків. Озимі культури, як правило, мають більш довгий вегетаційний період, ніж ярі культури, і дають урожай навесні наступного року. До озимих культур належать:

Кормові культури – вирощують для корму тварин. Кормові культури, як правило, мають високу поживну цінність і містять багато білка, клітковини та вітамінів. До кормових культур належать:

На що потрібно звертати увагу при виборі посівного матеріалу

При виборі посівного матеріалу слід враховувати кілька факторів:

  1. Сорт – група рослин, які мають однакові характеристики, такі як висота, врожайність, стійкість до хвороб і шкідників. Сорти виводять селекціонери шляхом схрещування різних рослин. Сорт – це важливий фактор, який впливає на успіх сільськогосподарського виробництва. При виборі сорту насіння слід враховувати всі фактори, які впливають на його врожайність і якість продукції.
  2. Регіон вирощування – важливий фактор, який слід враховувати при виборі насіння с/г культур. Різні культури слід вирощувати в різних регіонах з урахуванням кліматичних умов. Пшениця є холодостійкою культурою, яку можна вирощувати в різних регіонах, включаючи північні райони. Однак кукурудза є теплолюбною культурою, яку можна вирощувати тільки в регіонах з теплим кліматом.
  3. Передпосівна обробка – комплекс заходів, які проводяться перед посівом з метою підготовки ґрунту до посадки. Передпосівна обробка включає кілька етапів – розпушування грунту, внесення добрив, внесення пестицидів, культивація.
  4. Зберігання – важливий етап в сільськогосподарському виробництві. Правильне зберігання насіння сприяє збереженню його схожості й врожайності.

Для замовлення насіння сільськогосподарських культур телефонуйте за номерами вказаними на сайті.

Приєднуйтеся до нас на Facebook!